Ne maradj le!

Iratkozz fel hírlevelünkre és elsők között értesítünk a PS5 konzol érkezéséről és egyéb PS5 hírekről!

PLAYSTATION®5

Tapasztald meg a fénysebességű betöltést az ultragyors SSD-vel, a teljesen magával ragadó élményt a haptikus visszacsatolással, az adaptív ravaszt és a 3D hangzást – valamint a hihetetlen PlayStation® játékok vadonatúj generációját.

VILLÁMGYORS SEBESSÉG

Használd ki az egyedi CPU, GPU és az integrált I/O rendszerrel rendelkező SSD erejét, amelyek átírják a PlayStation konzol teljesítőképességének szabályait.

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÉLMÉNY

A PS5 kontrollere egy teljesen új irányvonal a videójátékok világában. Az adaptív ravaszok, a 3D hangzás és a haptikus visszacsatolásnak köszönhetően egyé válhatsz a játékkal.

LENYŰGÖZŐ JÁTÉKOK

Teljesen új játékok sora vár rád a PS5 konzolon, csodálatos grafikával és új funkciókkal. Ne maradj le róla!

4K - 120 FSP

Élvezd ki az egyenletesen magas képkockasebességgel rendelkező játékmenetet akár 120 fps-sel a kompatibilis játékok esetében a 120 Hz-es kimenetet támogató 4K kijelzőkön.

Tartozékok

Lépd át a játék eddig ismert határait a PlayStation® kiegészítő eszközök új generációjával.

DualSense™ vezeték nélküli vezérlő

Elképesztően magával ragadó játékélmény vár1 az új, innovatív PS5™ vezérlővel, amely kézzel fogható visszajelzést és dinamikus ravaszhatást biztosít2. A DualSense vezeték nélküli vezérlő emellett beépített mikrofonnal és létrehozás gombbal rendelkezik – és mindezt ikonikus és kényelmes kialakításba integrálja.

Kézzel tapintható visszajelzés

Érezd a játékbeli döntéseid fizikai visszajelzését a kettős aktuátorok segítségével, amelyek átveszik a hagyományos rezgőmotorok helyét. A dinamikus rezgések lehetővé teszik, hogy mindent érezz a környezeti viszonyoktól kezdve egészen a fegyverek rúgásáig.

Adaptív ravaszgombok

Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezetedet használod. Tapasztald meg a képernyőn látottakat a vezérlővel – a pattanásig feszülő íjtól kezdve egészen a padlófékig egy száguldó autóban.

PULSE 3D™ vezeték nélküli headset

Játssz kényelmesen a 3D hangzásra finomhangolt vezeték nélküli headseteddel a PS5 konzolon2. Az USB Type-C®  töltésnek és a kettős zajszűrő mikrofonoknak hála a parti csevegése kristálytisztán hallható3.

3D hangzásra finomhangolva

A PULSE 3D™ vezeték nélküli headset külön úgy lett hangolva, hogy megfelelően át tudja adni a PlayStation 5 konzol 3D hangzását.

A Tempest 3D AudioTech technológiát használó PS5 konzollal olyan hihetetlen hangzásvilágokban merülhetsz el, ahol úgy fogod érezni, mintha minden irányból érkezne hang.

Beépített kettős mikrofon

A kristálytiszta hangzás biztosításához optimálisan elhelyezett és zajszűrő technológiát használó két beépített mikrofon gondoskodik arról, hogy barátaid jól halljanak online2

Könnyen elérhető vezérlők

Játék közben módosíthatod beállításaidat a beépített mikrofon elnémításától, a fő hangerőszabályozótól és a játékbeli hangzás szabályozásától kezdve a csevegés közbeni hangkeverésig tartó funkciókkal.

Médiatávvezérlő

Vezéreld könnyedén a filmeket, a streamelő szolgáltatásokat4 és sok mást a PS5 konzol intuitív kialakításának segítségével.

Médialejátszás-vezérlők

Navigálj a médiafájlok között gyorsan a beépített lejátszás/szünet, illetve a gyors előre- és visszatekerés gombokkal.

Tökéletes konzol-kompatibilitás

Kapcsold be PS5 konzolodat és navigálj a menük között közvetlenül a távvezérlő segítségével a maximális kényelem érdekében.

TV-beállítások

Állítsd be kompatibilis tv-d hangerejét és energiahasználati beállításait a beépített IR jeladón keresztül1.

DualSenseTM töltőállomás

Tölts fel akár két DualSense vezeték nélküli vezérlőt anélkül, hogy csatlakoztatnád őket a PlayStation 5 konzolodhoz.

Kattints. Tölts. Játssz.

Maradj játékban és készülj fel a barátaiddal való összecsapásra a DualSense töltőállomással.

A töltőállomás rácsúsztatható kialakításának köszönhetően gyorsan és könnyen tudod töltőre tenni akár két DualSense vezeték nélküli vezérlődet5. A vezérlők ugyanolyan gyorsan töltődnek, mint amikor a PS5 konzolhoz vannak csatlakoztatva – ezzel úgy tudsz felszabadítani USB-aljzatokat, hogy az nem megy a teljesítmény kárára.

HD kamera.

Jelenj meg videóidban és közvetítéseidben3 egyenletesen éles és full-HD minőségben.

A kettős objektívvel ellátott, 1080p felbontású rögzítésre képes és beépített állvánnyal rendelkező HD-kamera tökéletesen működik együtt a PS5 konzol háttér-eltávolító eszközeivel, hogy te lehess a középpontban.

Specifikáció

CPU
x86-64-AMD Ryzen „Zen 2” 8 mag / 16 szál Változó frekvencia, legfeljebb 3,5 GHz
GPU
AMD RadeonTM RDNA 2 alapú grafikus motor Ray Tracing gyorsítás Változó frekvencia, legfeljebb 2,23 GHz (10,3 teraflop)
Rendszer-memória (RAM)
16GB GDDR6 memória | 448GB/s sávszélességgel
Belső tároló
Egyedi 825GB SSD, 5.5GB/s olvasási sávszélességgel
I/O Throughput
5.5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed)
Bővíthető tároló
NVMe SSD bővítőhely
Külső tároló
USB HDD támogatás
Optikai meghajtó
4K UHD Blu-ray, akár 100GB/lemez
Video kimenet
Támogatja a 4K 120Hz TV-k, 8K TV-k, és a VRR (HDMI ver.2.1 szerint)

1 A DUALSHOCK®4 vezeték nélküli vezérlővel összehasonlítva.  |  2 Ha a funkciót támogatja a játék.  |  3 Internetkapcsolat és PlayStation™Network-fiók szükséges hozzá.  |  4 Internetkapcsolat és PlayStation Network-fiók szükséges hozzá. Előfordulhat, hogy a streamelő szolgáltatásokhoz fizetett előfizetésre van szükség, és esetleg nem érhetők el minden országban.